Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Brasserie Chapeau Dé place to be...

Brasserie Chapeau is handig gelegen in het centrum van Mol. Het restaurant is alle dagen open vanaf 9u, op dinsdag vanaf 8u30.
Drie zaken waar u in Brasserie Chapeau zeker van bent: dagverse ingrediënten, joviaal en opgeleid personeel en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Restaurant

Brasserie Chapeau in Mol is dé place to be voor een vlotte lunch, snelle snack of uitgebreid diner. Ideaal voor shoppers en werknemers uit de buurt! Keuze uit klassiekers en originele suggesties.

Brasserie

Ontdek ons ruime aanbod lekkere snacks voor de kleine én grote honger. Al bent u evengoed welkom voor een seizoensgebonden streekbiertje, een glas wijn of een frisse pint aan onze gezellige bar.

Ontbijt

Een Bourgondisch ontbijt of een snelle croissant voor het werk? Brasserie Chapeau serveert u ’s morgens een ontbijt op maat. Of u komt langs voor een lekkere tas koffie, gemaakt volgens het boekje.
Specialiteiten

Brasserie Chapeau: het gezelligste en lekkerste restaurant in Mol

Brasserie Chapeau is zonder meer het gezelligste én lekkerste restaurant in het centrum van Mol. U kunt er elke dag terecht voor een verkwikkend ontbijt, een vlotte lunch of een uitgebreid diner à la carte. Drie zaken waar u in Brasserie Chapeau zeker van bent: dagverse ingrediënten, joviaal en opgeleid personeel en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De troeven van Brasserie Chapeau?

• Hoogwaardige en dagverse ingrediënten
• Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
• Zowel ontbijt, lunch als diner à la carte
• Originele suggesties, afgewisseld met klassiekers
• Warme en gemoedelijke sfeer
• Snelle en vlotte bediening
• Ruime drankenkaart
• Zonneterras aan de voorzijde van het restaurant
• Gratis wifi

Maandag, baaldag. Behalve bij Brasserie Chapeau, want elke maandagavond is het steak time!. Voor een steak met sla en frietjes (+/-230 g) betaalt u slechts €13,80, voor een reuzensteak van (+/- 350 g) betaalt u slechts €15,80. U kunt ook kiezen voor een (reuzen)brochette of kip met sla en frietjes.

Geen échte brasserie zonder toog, en daar zijn we best trots op. Bij ons kunt u ook gewoon een trappist komen slurpen of een pint komen pakken. Kortom: iedereen is welkom bij Chapeau, op elk moment van de dag. Door onze joviale service voelt u zich nooit een vreemde. U kent ons, wij kennen u!

Openingsuren en reserveren


Brasserie Chapeau is handig gelegen in het centrum van Mol.  Het restaurant is alle dagen open vanaf 9u, op dinsdag vanaf 8u30. De keuken is doorlopend open tot 22u. Behalve op zondag, dan sluit de keuken om 21u.

Snel een tafeltje reserveren voor de lunch of het diner? Dat doet u via 014/32.36.99.

Het ideale restaurant in Mol voor ontbijt, lunch én diner

Brasserie Chapeau in Mol is het ideale restaurant voor shoppers en werknemers uit de buurt, op zoek naar een smakelijke lunch. ’s Avonds staan onze deuren wagenwijd open voor een klassevol diner, van amuse tot dessert.

Vanaf 9 uur bent u evengoed welkom voor een heerlijk ontbijt. Of u springt even binnen voor een tas heerlijk ruikende koffie, gemaakt volgens de regels van de kunst. Tijdens de namiddag kan je er smikkelen van een heerlijke wafel of pannenkoek met warme chocola.

De nieuwe eigenaars van Brasserie Chapeau namen de zaak twee jaar geleden over. Zij tilden het restaurant meteen naar een hoger niveau. Het vaste zaal- en keukenteam werkt al jaren samen en is gerodeerd als een stoomtrein. Al onze werknemers scholen zich regelmatig bij voor een optimale service.

Bent u gehaast? Indien u dit meldt tijdens de reservatie, houdt ons keukenteam er rekening mee. Razendsnel surfen op het internet terwijl u wacht? Dan kan gratis op ons wifi-netwerk. Op zonnige dagen kunt u ook genieten van uw lunch of diner op het zonneterras vooraan het restaurant.

Telefonisch een tafeltje reserveren? Daarvoor belt u naar 014/32.36.99. Wij kijken alvast uit naar uw bezoek!
© 2013-2017 Brasserie Chapeau - Mol - 014 32 36 99
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Brasserie Chapeau - Mol - 014 32 36 99
Voogdijstraat 8
2400 Mol
Tel.: +32 14323699
GSM: +32 496085651
Contacteer ons